Gå til indhold

Generalkonsulatet i Hamborg

I Hamborg sidder knap 20 kolleger, langt størstedelen i the Trade Council’s energi & miljøteam, der beskæftiger sig med eksporten af grønne danske løsninger til Tyskland. Fokusområdet, energi & miljø, dækker over sektorer som vindenergi, vandteknologi, energieffektivitet i føde- og drikkevarebranchen og fjernvarme. 

Energy and Environment-teamet er opdelt i sektor-teams som hver dækker deres specialisering. Energi- og vandsektoren oplever en eksplosiv vækst og interesse lige nu, så du vil kommen til at arbejde i krydsfeltet mellem kommercielle og politiske interesser i en spændende tid.

I Hamborg forventes du at være en del af det eksisterende fællesskab og yde dit bidrag. Du kommer til at have kolleger af alle aldre, der dog forenes i deres positive tilgang til arbejdsliv og et godt socialt sammenhold. Du vil komme til at indgå som en fast del af dit team, hvor arbejdsopgaver vil være spændende og varierende.

Kan du tysk, har mod på at prøve kræfter med eksportrådgivning og er klar til at møde nye mennesker, så er det dig vi leder efter.

Spørgsmål til praktikstillingerne i Hamborg kan stilles til Thomas Vikner på [email protected] eller tlf. +494041400525.

 

Commercial Assistant / The Trade Council

Som Commercial Assistant vil du blive en fast og integreret del af et sektorteam. Du vil være med til at yde rådgivning til de danske virksomheder dit team arbejder med, skabe kontakt til det tyske marked og planlægge og udføre events sammen med dit team, partnerorganisationer og danske virksomheder. Alt efter hvilket team du vil blive en del af kommer du til at arbejde med strategiske partnerskaber, stakeholder management – både i Tyskland og Danmark – og sektorspecifik kommunikation til det danske og tyske marked.

Commercial Assistant / Kommunikation

Du vil som Commercial Assistant (Communication) få en alsidig hverdag hvor du vil blive tilknyttet et sektorteam, og samtidig også være tovholder på E&E-teamets kommunikationskanaler. Det betyder at du både vil være med til at yde rådgivning til danske virksomheders eksport til Tyskland, skabe kontakt til markedet, men også være ansvarlig for driften af E&E-teamets kommunikationskanaler, primært på LinkedIn.

Ansøgning

Her kan du finde mere information om ansøgningsprocessen til et praktikophold på generalkonsulatet i Hamborg.