Gå til indhold

Grundlovsdag 2024

Ambassadens grundlovsdagsfejring i Berlin


Ambassaden i Berlin afholdt i 2023 for første gang grundlovsdagsfest. Det var en stor succes, og du kan være med, når vi gentager succesen i 2024.

Gode kontakter og netværk er altafgørende, for at vi i det daglige kan tjene Danmarks interesser, uanset om formålet er politisk erfaringsudveksling, kulturelt samarbejde eller arbejdet for at fremme dansk eksport i samarbejde med danske virksomheder. Ambassadens grundlovsdagsfejring er med til at pleje det netværk, som danske interesser nyder godt af hele året. 

Grundlovsdagsfesten finder i 2024 sted d. 4. juni, hvor tyske kontakter inviteres til at opleve Danmark i form af lækker mad og drikke, underholdning, stemningsfyldt atmosfære, og en smutrejse til danske destinationer. 

 

Tilbageblik på 2023

I 2023 deltog ca. 350 af ambassadens tætteste og vigtigste kontakter. Beslutningstagere inden for kerneområder som lovgivning, energi, klima, landbrug, erhverv og kultur. 
De kunne blandt andet opleve smagen af burgere fra Tulip, desserter fra Arla, drikkevarer fra Carlsberg, og diverse egnsretter præsenteret af Visit Denmark og danske destinationer. Carl Hansen og Søn stod for arrangementets lounge. 

Grundlovsdagstalen blev leveret af ingen ringere end Tysklands økonomi- og klimaminister Robert Habeck (De Grønne), mens forfatter Knus Romer gav sit perspektiv på de dansk-tyske kulturforskelle. Og det var ikke kedeligt!

Der var friske toner fra den lovende sangerinde Debbie Sings, og aftenen blev sluttet af i bedste stil af fantastiske Aura Dione, der fremførte nogle af sine største hits, mens solen gik ned over Berlins tage. 

Vil du være med, og have mulighed for at invitere og pleje dit tyske netværk? 

Gode partnere og sponsorer er en vigtig forudsætning for at kunne afholde arrangementet, og i 2024 kan du være med. 

Dette får du: 

  • Mulighed for at invitere eksisterende og fremtidige kontakter til arrangementet. 
  • Kontakt til arrangementets øvrige gæster, bl.a. beslutningstagere inden for vigtige områder som erhverv, landbrug, energi og kultur.
  • Dit logo på invitation, program og yderligere materiale
  • Mulighed for at præsentere jeres virksomhed med eget område

Som sponsor bidrager du til arrangementet med et særligt element, for eksempel mad, drikke eller kulturelt indslag. 

Som partner bidrager du til at dække de omkostninger der er forbundet med arrangementet. 

Vil du høre mere? Så kontakt projektmanager Eva Sønnichsen på [email protected] eller +49 3050502123