Gå til indhold

Besøg

Die Dänische Botschaft in Berlin 

Ambassadernes Fælleshus er åbent for besøgende dagligt fra kl. 10 til 19 og i weekenden fra kl. 11 til 16. Besøgende er velkomne til at besigtige Fælleshuset, hvor der bl.a. er udstillingslokaler med vekslende udstillinger af nordisk fotografi, kunst og historie, et cafeteria (mandag-fredag kl. 10-11.30 og 13-15) og en terrasse. Det kan forekomme, at Fælleshuset er lukket på grund af særlige foranstaltninger som ved åbningen af udstillinger eller større konferencer, se venligst oplysningerne på http://www.nordischebotschaften.org.

Foran pladsen (torvet) mellem de fem ambassader er der en glasvæg. Herfra kan besøgende få et fint indtryk af ambassadernes arkitektur og grundtanken med det fælles koncept. Et blik ind i den danske ambassades foyer kan fås gennem glasvæggen for enden af den danske bygning.

Derimod er der af sikkerhedsmæssige grunde ikke adgang til den danske ambassade, medmindre der er tale om et konkret ærinde på hverdage. Der kan anmodes om faglige besøg hos ambassadens presse- og kulturafdeling. Anmodningen skal stiles til os senest en måned før besøget og skal indeholde oplysninger om antal besøgende, besøgstidspunkt og ærindet/den faglige begrundelse.