Gå til indhold

Invest in Denmark

Invest in Denmark (IDK) er Danmarks nationale organ for investeringsfremme, som fra udvalgte poster verden over rådgiver udenlandske virksomheder, der søger at etablere sig eller indgå partnerskaber i Danmark. Igennem samarbejde med udenlandske virksomheder, har IDK således til formål at tilføre Danmark værdi, i form af nye arbejdspladser og innovative partnerskaber.

IDK er forankret i the Trade Council, som er en del af Udenrigsministeriet. IDK har specialiserede medarbejdere placeret på udvalgte repræsentationer i Europa, Asien og Nordamerika, som i tæt samarbejde med sektorspecialister i Danmark opsøger potentielle udenlandske investorer på nærmarkedet.

De services, som IDK tilbyder potentielle udenlandske investorer, omfatter gratis information og analyser omkring det at drive virksomhed i Danmark, etablering af kontakt til potentielle partnere og netværk, relevante offentlige myndigheder, samt uddannelses- og forskningsinstitutioner. Hertil kommer tilrettelæggelse af besøgsprogrammer og praktisk hjælp i forbindelse med virksomhedsetablering i Danmark.

IDK-teamet i München arbejder inden for tre overordnede sektorer: Cleantech, ICT og Life Science.

Her finder du flere informationer om Invest in Denmark og konkrete investeringsprojekter: https://investindk.com/

Kontakt Lone Stein på [email protected] ved spørgsmål til praktik hos IDK i München.

Ansøgning inkl. udfyldt prioriteringsliste sendes til [email protected]

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbevis, evt. relevante udtalelser, samt udfyldt prioriteringsskema bedes sendt pr. e-mail som ét samlet dokument til: [email protected].

 

Prioriteringsskema downloades her.

 

Ansøgninger modtages løbende. Af organisatoriske hensyn, herunder gennemførelse af den påkrævede godkendelsesprocedure, opfordres ansøgere dog til at overholde fristerne

15. februar (praktikophold 01.08-31.01) og

1. september (praktikophold 01.02-31.07).