Gå til indhold

Innovation Centre Denmark

Innovation Centre Denmark (ICDK) er resultatet af et samarbejde mellem the Trade Council, som er en del af Udenrigsministeriet, samt Uddannelses- og Forskningsministeriet.

ICDK har til formål at styrke dansk innovation på verdensplan, samt hjælpe virksomheder og forsknings- og uddannelsesinstitutioner til at være på forkant med fremtidens teknologier og forretningsmodeller. ICDK giver adgang til de stærkeste innovationsmiljøer verden over, leverer skræddersyet rådgivning og forbinder den nyeste viden til danske styrkepositioner.

ICDK-rådgiverne hjælper med strategiudvikling, markedsintroduktion og match-making, samt kan være medvirkende til at bane vejen for strategiske partnerskaber, investeringsmuligheder og finansieringsløsninger.

Foruden den specialiserede rådgivning, arrangerer Innovationscentrene inspirationsbesøg for virksomheder i samme sektor, hvorigennem deltagerne får mulighed for at få et globalt perspektiv igennem møder med førende aktører og vidensinstitutioner i lokalområdet.

ICDK-teamet i München har ’tech’ som fokusområde og dækker hele DACH-regionen, der foruden Tyskland består af Østrig og Schweiz.

Her finder du nærmere oplysninger om ICDK: https://thetradecouncil.dk/services/innovation

Kontakt Lone Stein på [email protected] ved spørgsmål til praktik hos ICDK i München.

Ansøgning inkl. udfyldt prioriteringsliste sendes til [email protected].  

Ansøgning

Ansøgning vedlagt CV, kopi af eksamensbevis, evt. relevante udtalelser, samt udfyldt prioriteringsskema bedes sendt pr. e-mail som ét samlet dokument til: [email protected].

 

Prioriteringsskema downloades her.

 

Ansøgninger modtages løbende. Af organisatoriske hensyn, herunder gennemførelse af den påkrævede godkendelsesprocedure, opfordres ansøgere dog til at overholde fristerne

15. februar (praktikophold 01.08-31.01) og

1. september (praktikophold 01.02-31.07).