Spring til indhold

Udstilling af designklassikere i Berlins Felleshus

06.10.2014  11:05
En udstilling af danske designklassikere med for eksempel Børge Mogensen, Arne Jacobsen, Kay Bojesen & Co. i Berlins Felleshus

Danske designklassikere er elsket som aldrig før. Unge i Danmark arver gerne forældrenes møbler eller erhverver vintage-møblerne til høje priser på auktioner. Kvalitet og håndværk er i fokus, men det handler også om design med historie og en fornemmelse af skaberne bag ved håndværket.

Også i Tyskland er dansk design populært – også i vintage-udgaver. Tyskerne er tit imponerede over, hvormange mennesker, der lever med godt design i hverdagen. En god historie at fortælle!

""

 

Både Børge Mogensen og Kay Bojesen kan fejre jubilæer i år, så der er god grund til at kaste et kærligt blik på klassikerne igen. Særligt Børge Mogensen er langt fra så kendt i Tyskland som f.eks. Jacobsen og Wegner og fik stor betydning for danskernes brug af design i hjemmet.
Med udgangspunkt i jubilæerne præsenterer den danske ambassade i samarbejde med Rosendahl Copenhagen og Fredericia en udstilling, der former et portræt af hvordan danskerne lever med design. Mogensen og Bojesen er rigt repræsenteret, men også andre klassikere og nyt design fra Holmegaard og Rosendahl Timepieces. Bidrag fra &tradition og Bang&Olufsen runder præsentationen af.

En god kop kaffe i vores pop-up-kaffebar Oslo Kaffebar kan stadig nydes i forbindelse med udstillingsbesøg!

Udstillingsåbning
6. oktober
17.30

Udstillingsperiode:

7.-31. Oktober 2014

Nordiske Ambassader Berlin
Rauchstrasse 1
10787 Berlin

Ma-Fr  10-19.00
Lø-Sø  11-16.00Seneste nyt

    Se alle