Spring til indhold

Mangler du kontor i München?

Danske virksomheder og forskere som drømmer om at etablere sig i et af Europas førende innovationsmiljøer for high-tech har nu mulighed for at leje kontorfaciliteter i Det Kgl. Danske Generalkonsulats nye bygning i München med direkte adgang til stærke netværk og lokal ekspertrådgivning.

Lokal tilstedeværelse er en afgørende forudsætning, hvis man som dansk virksomhed drømmer om at komme ind på det sydtyske marked. Derfor har Det Kgl. Danske Generalkonsulat og Innovation Centre Denmark i München åbnet en ny inkubatorfacilitet med det formål at hjælpe danske virksomheder med at etablere sig i Tysklands high-tech hotspot, München.

Virksomheder, organisationer eller forskere, som ønsker at gøre brug af inkubatorfaciliteten, vil få kontor i Det Kgl. Danske Generalkonsulats nye bygning centralt i kvarteret Maxvorstadt - i hjertet af den sydtyske storbys stærke virksomhedskultur, tæt ved de førende universiteter Technische Universität München og Ludwig-Maximilians-Universität og med mange af Münchens førende kulturelle institutioner lige uden for døren. Offentlig transport er kun få minutter fra adressen.

Inkubator med egne kontorfaciliteter, inklusiv alle services:

  • egne kontorfaciliteter i Det Kgl. Danske Generalkonsulats nye bygning
  • 5 timers rådgivning i måneden fra en lokal sektorekspert
  • gratis trådløst internet
  • printer- og kopifaciliteter
  • adgang til mødelokaler
  • mulighed for at benytte det Det Kgl. Danske Generalkonsulats lokale adresse som c/o-adresse på din virksomheds hjemmeside, visitkort, etc.
  • receptionstjeneste, hvor generalkonsulatets ansatte modtager din post og gæster samt svarer din telefon, når du ikke er til stede.

Under opholdet vil lokale sektoreksperter fra Innovation Centre Denmark og The Trade Council tilbyde rådgivning i form af bl.a. indgående markedsforståelse og stærke netværksforbindelser.

Næste skridt?

Ud over all-inclusive inkubatorfacilitet med i alt fire kontorpladser er det også muligt at gøre brug af en virtuel inkubator, der inkluderer services, men ikke kontor.

Kontakt venligst generalkonsulatet for mere information om begge tilbud, finansiering, praktiske forhold og øvrige krav:

Det Kgl. Danske Generalkonsulat
Türkenstr. 7
80333 München
Telefon: 0049 89 54 58 54 0
E-mail: mucgkl@um.dk