Spring til indhold

Coronavirus

10.02.2020  11:59
Opdateret den 27.02.2020

For spørgsmål om den nye type Coronavirus (2019-nCoV) opfordrer vi danske rejsende til at læse Sundhedsstyrelsens anbefalinger.

Du kan finde spørgsmål og svar og anden nyttig information om coronavirus her: www.sst.dk

Ambassaden opfordrer desuden alle danske rejsende og borgere i Tyskland til at følge de officielle tyske retningslinjer og holde sig opdateret lokalt gennem officielle kilder:

https://www.bundesgesundheitsministerium.de/coronavirus.html
https://www.rki.de/SharedDocs/FAQ/NCOV2019/FAQ_Liste.html
https://www.infektionsschutz.de/

Personer, der i Tyskland frygter at være smittet med den nye type Coronavirus, skal undgå kontakt med andre og sætte sig i forbindelse med den lokale tyske sundhedsmyndighed med det samme. Den lokale sundhedsmyndighed findes her: https://tools.rki.de/plztool/

Du kan her læse WHO's tips om hvordan du bedst beskytter dig.

Danske rejsende og borgere i Schweiz opfordres til at følge de officielle schweiziske retningslinjer og holde sig opdateret lokalt gennem officielle kilder, som findes her: Federal Office of Public Health Schweiz
 
Personer, der bor eller rejser i Schweiz som frygter at være smittet med den nye type Coronavirus, skal undgå kontakt med andre og sætte sig i forbindelse med en læge/sygehus.
 
Personer der har symptomer (åndebesvær, hoste, feber) og som ønsker at rejse til Schweiz og i den forbindelse har medicinske spørgsmål bedes ringe på følgende hotline for rejsende : +41 058 464 44 88.

 
Seneste nyt

    Se alle