Spring til indhold

Internetportal Digitales-daenemark

Digitales-daenemark.de

Synlighed af danske IT løsninger til det offentlige i Tyskland.

De danske repræsentationers hjemmeside Digitales-daenemark.de synliggør danske digitale løsninger til den offentlige sektor. Hjemmesiden blev lanceret ifm. Danmarks status som partnerland på den tyske digitaliseringskonference Digitaler Staat den 8.-10. maj 2017.

Sitet har en forside med generel information og links til partnersiderne. Derudover findes en del om den generelle udvikling og status indenfor digitalisering i Danmark, samt hvordan de danske repræsentationer kan hjælpe tyske myndigheder. Dernæst findes en del med nyheder om aktiviteter, eller andre tiltag inden for digitalisering i Danmark.

Digitales-daenemark.de markedsføres bl.a. via ambassadens twitterkonto, postkort, og bannere, der sættes op ved begivenheder såsom messer.  Som partner på siden får du yderligere mulighed for at synliggøre dine produkter ved The Trade Councils og ambassadens Public Diplomacy aktiviteter i Tyskland. Ambassaden skaber desuden opmærksomhed omkring siden over for tyske beslutningstagere fra den offentlige sektor samt den tyske presse.

Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte ambassaden.

Kontakt

Ajmir Safi, eksportrådgiver
Telefon (direkte): +49 151 5099 0426, E-mail: ajmsaf@um.dk
Danmarks Ambassade, Berlin