Spring til indhold

Online markedsføring af danske fødevarer i Tyskland

Synlighed af danske fødevarer og madoplevelser for de tyske forbrugere.

Ambassadens hjemmeside www.daenischessen.com synliggør danske fødevarer og madkultur over for de tyske forbrugere. Hjemmesiden har været online siden medio marts 2016, og besøgertallet er stigende måned for måned. Hjemmesiden har i gennemsnit over 10.000 besøgende pr. måned.

Daenischessen.com markedsføres bl.a. på ambassadens facebookside, postkort, og bannere, der sættes op ved begivenheder såsom kultur- og madevents og fødevaremesser.  Som partner på siden får du yderligere mulighed for at synliggøre dine produkter ved The Trade Councils og ambassadens Public Diplomacy aktiviteter i Tyskland. Ambassaden skaber desuden opmærksomhed omkring siden over for tyske beslutningstagere fra detail- og foodservice branchen samt den tyske presse.

Hjemmesiden støttes af Miljø- og fødevareministeriet, DI Fødevarer, Landbrug & Fødevarer, Food Nation og VisitDenmark, med ønsket om at skabe en øget opmærksomhed omkring danske fødevarer, danske fødevareproducenter og danske gastronomiske oplevelser i Tyskland.

Virksomheder, der ønsker at blive en del af hjemmesiden, skal betale et oprettelsesgebyr, der udregnes efter produktomfanget. Det årlige kontingent for at være repræsenteret på siden er 5.000 kr.  Er man medlem af ambassadens fødevareklub, er synlighed på siden en del af medlemskabet. Et medlemskab af fødevareklubben koster 7.500 kroner om året. Hvis du har spørgsmål, er du meget velkommen til at kontakte ambassaden.

''

 

For yderligere oplysninger venligst kontakt:

 

Tanja Asmussen, eksportrådgiver
Telefon (direkte)
+49 30 50 50 22 07
E-mail: tanasm@um.dk

 

Anne Dalsgaard Jensen, eksportrådgiver
Telefon (direkte)
+49 30 50 50 21 12
E-mail: andaje@um.dk