Spring til indhold

Business Club Digitales Dänemark

Synlighed af danske IT løsninger til det offentlige i Tyskland, netværk og information om det tyske marked

Formål med Business Club Digitales Dänemark

Formålet med Business Club Digitales Dänemark er at promovere danske IT virksomheders digitale løsninger, der understøtter digitaliseringen af den offentlige sektor, på det tyske marked.

Den offentlige sektor i Tyskland er på vej mod at blive digitaliseret, og de mange offentlige aktører på føderalt, delstats- og kommunalt niveau søger inspiration fra andre lande, herunder Danmark.

Et medlemskab består af:

  • En partnerside på websitet, www.digitales-daenemark.de, hvor I får en kort virksomheds- eller produktbeskrivelse, samt link til kontaktperson og egen hjemmeside
  • Et nyhedsbrev 4 gange om året om udviklingen på markedet inden for offentlig digitalisering
  • Et årligt medlemsmøde i København med den danske ambassadør i Tyskland
  • Mulighed for at præsentere jeres løsning for tyske delegationer i eGovernmentLab på neutral grund i udenrigsministeriets lokaler på Asiatisk Plads

Pris: 12.000 kr. pr. år

Uddybning af de enkelte dele af medlemsskabet
www.digitales-daenemark.de

Websitet digitales-daenemark.de består af en del, der beskriver udviklingen i den danske offentlige sektor og den nuværende status, samt en del, der promoverer de danske virksomheder, som er medlem af Business Club Digitales Dänemark.

Websitet henvender sig til tyske myndigheder og andre samarbejdspartnere, som ønsker at vide mere om dansk digitalisering, herunder finde danske virksomheder, som understøtter digitalisering i den offentlige sektor.

Nyhedsbrev

Nyhedsbrevet udkommer en gang i kvartalet og indeholder nyheder ift. den politiske rammesætning og tiltag inden for digitalisering, markedsudviklingen og relevante konferencer.

Nyhedsbrevet skrives på dansk og udsendes på mail ved udgangen af hvert kvartal.

Medlemsmøde

Det årlige medlemsmøde med ambassadøren giver virksomhederne mulighed for at blive opdateret på den politiske udvikling i Tyskland, samt netværke og dele deres erfaringer på det tyske marked.

Ambassadøren vil give et oplæg om det tyske marked, og hvorefter der er tid til netværk.

Medlemsmødet vil være berammet til ca. 2 timer, inkl. forplejning, og vil finde sted i København i Udenrigsministeriets lokaler på Asiatisk plads.

Et lignende arrangement er afholdt 9. marts 2017 i Digitaliseringsstyrelsen med deltagelse af Lars Frelle-Petersen og Friis Arne Petersen.

eGovernmentLab

eGovernmentLab er et forum, hvor tyske delegationer, der besøger Danmark, kan blive præsenteret for danske digitale løsninger til den offentlige sektor.  De tyske delegationer vælger selv hvilke af Business Club-medlemmernes løsninger, de ønsker at få præsenteret. Præsentationerne finder sted på neutral grund i Udenrigsministeriets lokaler.

Det kan ikke garanteres, at denne del bliver relevant for alle virksomheder, da det afhænger af delegationernes ønsker til at se de forskellige løsninger. Der overvejes på sigt separat betaling for denne del.

Kontakt

Magnus Alkil, eksportrådgiver, offentlig digitalisering
Telefon (direkte): +49 30 50 50 22 04

E-mail: magalk@um.dk
Danmarks Ambassade, Berlin