Spring til indhold

The Trade Council tilbyder

The Trade Council hjælper danske virksomheder med at eksportere gennem en række gratis services, skræddersyede løsninger og tilskudsprogrammer.

På vore kontorer i Berlin, Hamborg og München tilbyder vi danske virksomheder den fulde vifte af The Trade Councils ydelser f.eks.:

  • Markedsanalyser skræddersyet til den enkelte virksomheds behov. Analyserne kan f.eks. indeholde en gennemgang af konkurrenter, prisforhold, lovgivningsmæssige krav til produktudformning, vurdering af kundegrundlaget, identifikation af afsætningskanaler og samarbejdspartnere
  • Partnersøgninger i henhold til virksomhedens ønsker og overordnede strategier
  • Udvikling af eksportstrategier, som tager afsæt i virksomhedens ressourcer og udviklingsmuligheder
  • Tilrettelæggelse af programmer for eventuelle besøg hos tyske virksomheder samt ledsagelse til møderne

Vores erfarne rådgivere har desuden udviklet en række lokale projekter og initiativer, der er specifikke for det tyske marked. Disse er forklaret nærmere under menupunkterne i venstre side.

The Trade Council i Tyskland lægger vægt på total- og dybderådgivning, da erfaring viser, at længerevarende relationsforhold giver det bedste udbytte for vores kunder. Tyskland er et veludviklet marked præget af stor konkurrence. Derfor kræver det planlægning og velgennemtænkte strategier for succesfuld indtrængning på dette marked. Vi stiller vores ekspertise på dette område til rådighed for danske virksomheder. 

The Trade Councils ydelser er underlagt Udenrigsministeriets betalingsordning. Der beregnes per 1. januar 2019 således DKK 995,00 pr. påbegyndt time. Vi vurderer på forhånd, hvor mange timer en given opgave vil kræve og afgiver i henhold dertil et tilbud. Sagsbehandlingen påbegyndes først efter accept af tilbuddet.

Vi ser frem til at drøfte din virksomheds behov og giver gerne et uforpligtende tilbud.

Læs mere om priser og forretningsbetingelser her.

 

Kontakt

Hans Peter Kay, leder af handelsafdelingen og eksportkoordinator for Tyskland
Telefon (direkte) +49 30 50 50 21 00, e-mail: hankay@um.dk
Danmarks Ambassade, Berlin

 

Jakob Andersen, generalkonsul
Telefon (direkte) +49 40 41 40 05 46, e-mail: jakoan@um.dk
Danmarks Generalkonsulat, Hamborg 

 

Lina Gandløse Hansen, generalkonsul / leder af Innovation Centre Denmark, München
Telefon (direkte) +49 89 54 58 54 12, e-mail: lingan@um.dk
Danmarks Generalkonsulat, München