Spring til indhold

Den danske ambassade, Berlin søger en kok (m/k)

Den danske ambassade, Berlin søger en lokalansat kok (m/k), der selvstændigt varetager ambassadens gastronomiske opgaver.

Den danske ambassade, Berlin søger en kok (m/k), der selvstændigt varetager ambassadens gastronomiske opgaver. Disse omfatter bl.a. forberedelse af frokoster, middage og receptioner med op til 100 gæster. Positionen er en lokal ansættelse. Dit arbejdssted vil være ambassaden i Berlin Tiergarten og ambassadørboligen i Berlin Dahlem. Du vil få et selvstændigt arbejde med ansvar for menuplanlægning, indkøb, madlavning og koordinering af eksternt personale (servicepersonale).

Ønskede kvalifikationer:

  • Du overbeviser vores tyske gæster med dine færdigheder og begejstring for det nye nordiske køkken.
  • Du forstår principperne i det nye nordiske køkken som helhedskoncept, der omfatter friskhed, lethed, enkelthed og et årstidsbaseret udvalg af ingredienser.
  • Du har en vis erfaring indenfor området.
  • Du er glad for dit job og åben overfor nye idéer.
  • Du er fleksibel ift. arbejdstider, meget af vores repræsentation foregår til frokosttid og om aftenen.
  • Du arbejder selvstændigt.
  • Du arbejder effektivt og har sans for timing.
  • Du omgås råstoffer med ansvar og prøver at reducere madspild. Du er kvalitets- og hygiejnebevidst.
  • Du har egen bil.
  • Sprogkundskaber: Du kan klare dig på dansk og engelsk, tysk er en fordel.

Vi tilbyder:

Et selvstændigt fuldtidsarbejde på en inspirerende, dansk arbejdsplads.

Vi foretrækker at modtage ansøgning per mail senest tirsdag, den 25.04.2017 til: beramb@um.dk

Du kan også sende ansøgningen per post til:
Königlich Dänische Botschaft
Att: Personaleafdelingen
Rauchstraße 1
D - 10787 Berlin

Såfremt du måtte have spørgsmål til stillingen er du velkommen til at kontakte Lena Warntjen eller Solveig Bang (telefon +49 (0)30 5050 2114 el. 2113)

Vi gør opmærksom på, at ambassaden og ambassadørboligen er røgfrie områder.

Ligestilling
Udenrigsministeriet ønsker at fremme ligestilling og mangfoldighed. Derfor opfordres alle kvalificerede og interesserede uanset alder, køn, religion og etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen.

Om os
Udenrigsministeriets mission er at arbejde for Danmarks interesser og værdier i forhold til omverdenen på en måde, der fremmer danskernes frihed, tryghed og velstand samt en mere fredelig og retfærdig verden med udvikling og økonomisk vækst for alle. I Udenrigsministeriets vision indgår, at vi skal være bredt respekteret som en kompetent, effektiv, udadvendt og serviceorienteret virksomhed, og at vi skal være en attraktiv og idéskabende arbejdsplads, der sikrer stor medarbejdertilfredshed og målrettet kompetenceudvikling. Vi har som fælles værdier, at vi som enkeltpersoner og organisation arbejder på grundlag af musikalitet, åbenhed, professionalisme, handlekraft og arbejdsglæde. Læs mere på: www.um.dk.