Spring til indhold

Our Arctic Future – En Verden I Forandring

Udstillingen ”Our Arctic Future” tydeliggør forskellige aspekter, der skal føre til en bedre forståelse for en kompleks og spændende region. Disse forskellige aspekter fokuserer på hovedtemaerne: De arktiske samfund, klimaforandringerne, udnyttelse af råstoffer med omtanke, bæredygtig produktion af energi - samt det internationale samarbejdes indsats for at finde fælles løsninger.

""

Smeltende indlandsis, svindende gletsjere, uendelige ørkner af is og ensomme isbjørne. Det er normalt de billeder, som vi genkalder os, når vi tænker på Arktis. Men hvem lever her? Hvilke håb og drømme har disse mennesker for fremtiden i betragtning af de grundlæggende ændringer i miljøet og dermed i deres hverdag?

 ""

På de følgende sider kan du læse om udstillingen ”Our Arctic Future”, udstillingsåbningen, de medvirkende modedesignere og kongeriget Danmarks forbindelse til Arktis.


Fakta om udstillingen:

Udstillingen er et resultat af samarbejdet mellem udenrigsministeriet repræsenteret af Danmarks Naturhistoriske Museum og regeringerne i Grønland og på Færørene.    

Kontakt:

Danmarks Ambassade
Rauchstr. 1
D-10787 Berlin

 

Tlf: +49 30 5050 2000
Fax: +49 30 5050 2050
E-Mail: beramb@um.dk

 

Presse og kulturafdelingen kan kontaktes på:

 

Tlf (direkte):
+49 30 5050 2201, 2202 og 2203