Spring til indhold

Dansk kultur i Tyskland

På de følgende sider informerer vi om de forskellige kulturprojekter på den kongelige danske ambassade. Disse projekter skabes både i samarbejde med tyske partnere, men realiseres også ved ambassadens egen forvaltning. Du er velkommen til at kontakte os med forslag eller spørgsmål til tysk-danske projekter. 

""

De to store temaer økonomi og politik spiller altid en stor rolle i kontakten mellem to nabolande, dog vinder også kulturelle udvekslinger stadig mere frem. Tyskland er det eneste naboland, som vi deler en landegrænse med. Dette har i flere århundreder helt naturligt forbundet os og muliggjort en direkte udveksling mellem vores lande særligt i relation til det kulturelle område.

På de følgende sider kan du læse om de mange forskellige aktiviteter på den kongelige danske ambassade i Berlin. Vi præsenterer bl.a. vores store projekt i 2015, der havde nationalkomponistens Carl Nielsens 150 års jubilæum som omdrejningspunkt. Arrangementerne i forbindelse med Carl Nielsens 150 års jubilæum blev til i tæt samarbejde med Musikfest Berlin.

På siderne kan du desuden finde information om vandreudstillingen ”The Good City”, der handler om cykelkulturen i Danmark, samt udstillingen ”Our Arctic Future”, der fokuserer på forholdet mellem Danmark og Arktislandene samt regionens fremtid.

Kontakt:

Danmarks Ambassade
Rauchstr. 1
D-10787 Berlin

 

Tlf: +49 30 5050 2000
Fax: +49 30 5050 2050
E-Mail: beramb@um.dk

 

Presse og kulturafdelingen kan kontaktes på:

 

Tlf (direkte):
+49 30 5050 2201, 2202 og 2203