Spring til indhold

Royalt besøg på NordBau

21.08.2015  12:00

For danske virksomheder er NordBau en unik mulighed for at få indblik i den tyske byggebranche, og messen kan være det ideelle springbræt for virksomheder, der ønsker at eksportere til Tyskland. Dette års 40. danske deltagelse bevidner om det tætte og vigtige samarbejde mellem Danmark og Tyskland, og i anledning af dette jubilæum aflægger H.K.H. Prins Joachim messen besøg på åbningsdagen.  
På årets messe præsenteres flere spændende temaer inden for byggebranchen. Toptemaerne vil blandt andet omfatte energioptimering og sanering af byggeri. Derudover vil temaer som udnyttelse af nybyggeri og eksisterende byggeri være en del af messeprogrammet, ligesom samarbejdet med arkitekter og ingeniører i byggeprojekter er i fokus.  

NordBau betegnes som Nordtysklands mest betydningsfulde messe for byggeri, og messen er siden 1956 blevet afholdt årligt i den nordtyske by Neumünster – kun 100 km syd for den dansk-tyske grænse. I 2014 præsenterede mere end 900 udstillere fra ind- og udland deres produkter over for 67.100 besøgende på messens 69.000 m2 udendørsareal og 20.000 m2 indendørsareal. Der udstilles både byggematerialer og komponenter, maskiner, håndværktøj og IT-løsninger. De besøgende på NordBau består overvejende af fagfolk samt offentlige og private bygge-interesserede.

Fribilletter til NordBau
Danmarks Handelskontor tilbyder et begrænset antal fribilletter til interesserede virksomheder, der ønsker at besøge messen i år. For mere information klik her

Spørgsmål vedrørende den danske fællesstand på NordBau, bedes rettet til messens danske agent:
Jan Hesselberg
E-mail: jkh@nordbau.dk

Se mere information om NordBau på www.nordbau.de