Spring til indhold

Deltag på den danske fællesstand på SCHULBAU messen i Hamborg

16.12.2015  11:54
Udvid din kundekreds og styrk dit netværk, når Danmarks Handelskontor i Hamborg arrangerer en fællesstand på messen for skolebyggeri, Schulbau, d. 27.-28. april i Messe Hamburg.

3,5 mia. euro. Det er beløbet, der alene i Hamborg frem 2024 er afsat til byggeri og renovering af områdets skoler. Yderligere er en ekstrabevilling på 1,2 mia. euro givet til universitetsbyggeri i Hamborg. Med vedvarende milliardinvesteringer er der mere end nogensinde fokus på at forbedre de tyske skoler, og interessen for området vokser.

SchulBau fandt sted for første gang i foråret 2013, og siden har messen udviklet sig til at være en veletableret netværksplatform, der betragtes som et af de vigtigste mødesteder for offentlige og private bygherrer, arkitekter, ledende pædagoger og ikke mindst for producenter. Konceptet tilbyder derfor en unik mulighed for at netværke og skabe kontakter til beslutningstagere og nøglepersoner inden for skole- og universitetsbyggeri.

Således kan SchulBau nu for 4. år i træk præsentere en unik platform med høj faglighed, hvor Handelskontoret i Hamborg igen arrangerer en fællesstand for danske virksomheder.

Læs mere om den danske fællesstand og tilmelding her eller kontakt:

Danmarks Handelskontor i Hamborg
Thea Bundgaard, eksportrådgiver
Tlf. + 49 40 41 40 05 38
E-mail: thebun@um.dk

Tilmeldingsblanket kan også findes her