Spring til indhold

Dansk fællesstand på Internationale Grüne Woche 2017 i Berlin

24.11.2016  17:44

IGW er en verden af muligheder, men mest af alt en central indgang til det store tyske fødevaremarked. Den danske fællesstand er efter succesen sidste år vokset og får i 2017 med en central placering i en af messens tophaller meget mere synlighed. 

IGW er både for store og små fødevarevirksomheder, for gammelkendte produkter og nye produkter, der skal afprøves.

Ønsker du eksport til Tyskland, er det ikke nok med at præsentere sig på B2B messer. Forbrugerne skal tages med på råd og teste smag og udseende, og derigennem få viden om danske produkter og virksomheder. IGW er en unik messe med sin kombination af B2B og B2C, som betyder, at det er tilladt at sælge sine produkter på standen.

Erfaringerne fra IGW 2016 viser, at købelysten og nysgerrigheden er stor. Derfor er IGW både for danske fødevarer, som allerede er på det tyske marked, og for nye fødevareprodukter et oplagt sted at være!
 
Messen arrangeres igen af New Nordica ApS med understøttelse fra ambassaden i Berlin. Du vil ud over en fysisk synlighed ved messen også få mulighed for et års synlighed på ambassadens B2C-internetplatform www.daenischessen.com. Mere om daenischessen finder du her.
 
Ambassaden kan varmt anbefale danske fødevareproducenter at blive en del af dette synligheds- og eksportfremmeinitiativ overfor den tyske forbruger. Sammen kan vi skabe en stærk markering af Danmark og danske fødevarer overfor den tyske forbruger.

''           Statsvåbenet

 

''               ''