Spring til indhold

Ny B2C-platform for danske fødevarer og madoplevelser i Tyskland

11.02.2016  13:51

Udenrigsminister Kristian Jensen har torsdag på Børsens Tysklandskonference i København lanceret regeringens Tysklandsstrategi. Ministeren fortalte bl.a. at der nu vil blive gjort en ekstra indsats for at skabe mere synlighed for danske fødevarer i Tyskland.
 
Eksportrådet i Tyskland lancerer derfor B2C-platformen ”daenischeessen.com” (navnet vil for nogle allerede være bekendt), som vil fremstå i et nyt og tiltalende design. Platformen skal synliggøre danske fødevarer over for de tyske forbrugere.
 
Daenischessen.com er en dynamisk forbrugerplatform med informationer om danske fødevarer og madoplevelser. Hjemmesiden vil blive markedsført bl.a. på ambassadens facebookside, postkort og bannere, der sættes op ved eksportfremmetiltag samt kultur- og madevents, fødevaremesser mm. Endvidere vil tyske beslutningstagere fra detail- og foodservicebranchen blive orienteret, såvel som den tyske presse.
 
Platformen er en oplagt mulighed for at skabe opmærksomhed i Tyskland omkring danske fødevarer, fødevareproducenter og gastronomiske oplevelser. Herunder dit produkt!

Klik her for mere info