Spring til indhold

ANUGA 2017: Beslut dig allerede nu for at deltage på messen og få en early-bird pris

23.09.2016  09:57

ANUGA afholdes hvert andet år og tiltrækker mange internationale fødevarevirksomheder. I 2015 besøgte omkring 160.000 fagfolk fra 192 lande verdens største fagmesse, med over 7.000 udstillere fra føde- og drikkevarebranchen, for at informere sig om nyheder og trends. 65 % af både udstillere og besøgende kom fra udlandet. Hermed understreger messen sin internationale betydning. ANUGA giver mulighed for at møde hele verdens mangfoldighed inden for fødevarer.

For at give besøgende en klar struktur og et målrettet besøg, er messen kategoriopdelt i 10 mindre specialiserede messer. På denne måde er det nemmere at finde interessante produkter og relevante markedsnyheder.

Hvis du beslutter dig for at deltage på verdens største messe med international betydning inden for fødevarebranchen inden den 30. september 2016, kan du få rabat på tilmeldingsgebyret.

De sidste par år har der også været danske fællesstande, bl.a. arrangeret af Food from Denmark, Bio aus Dänemark og Landbrug og Fødevarer, og deltagelsen giver gode muligheder for at gøre sin virksomhed synlig på messen.

Planlægger du at besøge ANUGA 2017 for at møde nuværende eller potentielle partnere, hjælper Eksportrådet gerne med assistance. Vi kan f.eks. hjælpe med at rette henvendelse til interessante kundeemner og skabe opmærksomhed om jeres stand, virksomhed, produkter mm.

Under ”Messeprogram Tyskland” tilbyder vi danske virksomheder vores assistance med mulighed for 50 % tilskud til 20-100 timer. Programmet er et fleksibelt tilbud, der skræddersys til jeres individuelle behov og ønsker. Du kan læse mere om vores særlige programmer for Tyskland her.

Hvis du vil vide mere kontakt:

Tanja Asmussen, eksportrådgiver
Telefon (direkte) +49 30 50 50 22 07, E-mail: tanasm@um.dk
Danmarks Ambassade, Berlin

Helle Lund, eksportrådgiver
Telefon (direkte) +49 40 41 40 05 34, E-mail: hellun@um.dk
Danmarks Generalkonsulat, Hamborg