Spring til indhold

Mød eksportrådets designteam til CPH FW og på Formland

25.01.2018  13:33

Dansk design har et godt ry i Tyskland, hvor kvalitet og individualisering spiller en vigtig rolle. Samtidig er Tyskland den absolut største aftager af tekstil af mode og det land, hvor der bruges flest penge på møbler. Det forventes, at tyskerne vil øge deres forbrug inden for disse sektorer frem til 2019.

Eksportrådet kan blandt andet hjælpe med at give et indblik i det tyske marked og de regionale forskelle samt give et overblik over relevante agenter, messer, webshops etc. Sektionen for Kreative Industrier består af rådgivere med stor erfaring inden for eksport. Desuden trækker sektionen på et bredt netværk af kontakter fordelt over hele Tyskland og planlægger projekter i samarbejde med disse. 2018 er allerede sparket godt i gang med en fællesstand på den tyske modemesse Show & Order X PREMIUM og der er flere tiltag i støbeskeen.

Vi hører også gerne fra jer, hvis I har idéer og ønsker til projekter på det tyske marked.

Mød os til:

Copenhagen Fashion Week:
Rådgivere vil være på både CIFF, CIFF Raven og Revolver d. 30.-31. januar. Kontakt Stinne Maria Christiansen (stimch@um.dk) eller Jula Schumacher (julasc@um.dk) hvis vi skal kigge forbi din stand, eller hvis du er interesseret i et uformelt møde.

Formland:
Der vil være en rådgiver på messen lørdag d. 3. februar. Kontakt Eva Sønnichsen (evason@um.dk) hvis vi skal kigge forbi din stand.