Spring til indhold

INTERNORGA 2017: Få indsigt i Europas største messe inden for HORECA-branchen

28.10.2016  13:53

Blandt mange forskellige arrangementer, er INTERNORGA’s Newcomers’ Area et af messens highlights. Her præsenteres innovative koncepter og ideer inden for HORECA-branchen, lige fra drikke- og fødevareinnovationer, usædvanlige serviceydelser til nytænkte klassikere.

Besøgende kan også glæde sig til at se konkurrencen Next Chef Award for unge kokke, som ledsages af den østrigske TV-kok Johann Lafer, gastro startup-konkurrencen med den tyske TV-kok Tim Mälzer samt INTERNORGA’s Craft Beer Arena der, ligesom i 2015 og 2016, igen vil vokse til næste år.

En del af INTERNORGA’s rammeprogram er desuden førende kongresser, herunder det 36. internationale foodservice-forum, som er Europas største kongres for professionel gastronomi med over 2.000 deltagere. Yderligere temaer på programmet er kongres for kantine bespisning samt Forum School Catering.

HORECA-branchen er i dag efter detailhandelen, den næst-vigtigste afsætningskanal for fødevarer i Tyskland. I løbet af de sidste par år har der været en stigende omsætning og en positiv udvikling inden for denne branche. Dette åbner spændende muligheder for eksporten af danske produkter til HORECA-branchen i Tyskland. 

Vil du vide mere om fødevarebranchen i Tyskland, så kontakt venligst:

Danmarks Generalkonsulat i Hamborg / Ambassaden i Berlin
Helle Lund / Tanja Asmussen
Eksportrådgivere
Mail: hellun@um.dk / tanasm@um.dk