Spring til indhold

Royalt besøg på HUSUM Wind

22.09.2017  14:39

Vindenergimessen HUSUM Wind samler de vigtigste aktører fra den nordeuropæiske vindindustri og mere end 650 udstillere fra on- og offshorebranchen præsenterede deres produkter og energiløsninger. Formålet med H.K.H. Prins Joachims besøg i Husum var at støtte op om de mange danske virksomheder, der udstiller på messen.

Efter den tyske energiomstilling (”Energiewende”) er Tyskland et afgørende eksportmarked for danske virksomheders produkter inden for vedvarende energi. Danske virksomheder er verdenskendte som pionerer inden for vedvarende energi, og virksomhedernes løsninger, erfaringer og kompetencer er efterspurgte langt ud over Danmarks grænser.

Danish Wind Export Association, med støtte fra Eksportrådet, havde for 7. gang organiseret en fællesstand ”Pavillion of Denmark” med 30 udstillere, som H.K.H. Prins Joachim besøgte et udsnit af. Her holdt Prinsen også en meget engageret og personlig tale til udstillerne.

Med på messen var også Eksportrådets nye Vindenergi-ansvarlige, Markus Adrian. Kontakt Markus, hvis I er interesseret i mulighederne på det tyske Vindmarked.