Spring til indhold
Abonnér

Nyheder fra Eksportrådet i Tyskland 

 • Statsministeren besøger kansler Angela Merkel i Berlin
  05.07.2019

  Statsminister Mette Frederiksens første officielle besøg i udlandet går til en af Danmarks tætteste og nærmeste allierede og samtidig den største handelspartner: Tyskland.

 • Udenrigsministeren rejser til Berlin
  01.07.2019

  Udenrigsminister Jeppe Kofod rejser mandag morgen til Berlin for at mødes med sin tyske udenrigsministerkollega Heiko Maas.

 • Udstilling: BORCH Editions: 40 Jahre Druckwerkstatt. Eliasson – Kirkeby – Tal R – Tovborg – Danh Vo
  21.05.2019

  I anledning af BORCH Editions 40-års jubilæum præsenterer den Kongelige Danske Ambassade et eksklusivt udvalg af værker af danske kunstnere, der giver indblik i de forskellige former for grafisk tryk.

 • Hendes Majestæt Dronningen besøger Sydslesvig
  13.05.2019

  Den 3.-6. september 2019 besøger Hendes Majestæt Dronningen efter eget ønske delstaten Slesvig-Holsten og det danske mindretal i Sydslesvig med Kongeskibet Dannebrog. Det sker forud for fejringen af 100-året for genforeningen i 2020.

 • Leipzig læser – og diskuterer
  29.03.2019

  Leipziger bogmesse har formået at opretholde sin popularitet trods faldende salgs- og læsertal. Messen er særligt kendt for at sin unikke evne til at skabe kontakt mellem forfatter og læser og dermed skabe en vigtig platform, hvor tysk som sprog og kultur er i centrum. Her mødes forfatter, journalister og forlag med deres læsere og kunder, som ellers kun kender forlaget ved navn eller forfatteren fra et billedet på en bogsomslag.

 • Samuelsen inden møde med Maas: EU skal have flere udenrigspolitiske muskler
  06.03.2019

  Udenrigsminister Anders Samuelsen mødes i dag med sin tyske kollega Heiko Maas i Berlin.

 • Leipzig læser – og diskuterer
  04.03.2019

  Leipziger bogmesse har formået at opretholde sin popularitet trods faldende salgs- og læsertal for bøger generelt. Messen er særligt kendt for sin unikke evne til at skabe kontakt mellem forfatter og læser og dermed skabe en vigtig platform, hvor tysk som sprog og kultur er i centrum. Her mødes forfattere, journalister og forlag med deres læsere og kunder, som ellers kun kender forlaget ved navn eller forfatteren fra billedet på bogomslaget. Derudover er det ikke kun den kunstneriske frihed eller kreativitet, der får luft under vingerne på messen, men også aktuelle temaer som migration, Europas tilstand og bogbranchens fremtid får målt deres temperatur i de næsten rituelle årlige diskussioner.

 • For første gang i Tyskland: Qanga – Grønlands historie som graphic novel
  17.01.2019

  Den kongelige danske ambassade i Berlin viser udstillingen ,”Qanga – Grønlands historie som graphic novel” fra d. 30. januar til d. 5. april i de nordiske ambassaders Felleshus. Udstillingen byder på en spændende og anderledes tilgang til verdens største ø. Den grønlandske tegner og kunstner, Konrad Nuka Godtfredsen bedriver med sit værk en helt egen tilgang til kultur- og historieformidling.

 • ”Fanø Dagbog” på den danske ambassade: Spændende blik på dragt og traditioner
  16.01.2019

  Den kongelige danske ambassade i Berlin viser, for første gang i Tyskland, en del af den enestående fotoudstilling ”Fanø Dagbog”. Fra den 15. februar til midten af april 2019 er det muligt at se uddrag af disse imponerende vidnesbyrd fra Fanøs enestående tekstilkultur. De store billeder fra ”Fanø Dagbog” vækker historiske hverdagsscener til live gennem brugen af en ny stil. Samspillet mellem nutidens fotografi og de visuelle referencer fra fortiden muliggør et spændende og nyt indblik i øens dragter og traditioner.

 • Innovation Center Denmark i München arrangerer studietur
  08.01.2019

  Er du en AI-, Cloud Solutions-, Cyber Security-, Edge Analytics- eller Digitale kompetencer startup eller SMV og er du klar til at finde nye partnere i Tyskland med henblik på videreudvikling og/eller EU-projekter?

rss alt text
Vis filtreringsmuligheder
Filter

PERIODE

Fra
Til
FRITEKST
Vis liste