Spring til indhold
Abonnér

Nyheder fra Eksportrådet i Tyskland 

 • Danmark som partnerland på konferencen ”Digitaler Staat” i Berlin
  04.05.2017

  På konferencen Digitaler Staat den 9. og 10. Maj 2017 i Berlin mødes digitaliseringseksperter fra den tyske offentlige sektor for at diskutere den bedste vej for forandringer gennem digitalisering i den offentlige sektor. Pga. sin førerposition i EU inden for offentlige digitalisering deltager Danmark som partnerland.

 • Udenrigsminister Anders Samuelsen i Schweiz
  03.05.2017

  Danmarks udenrigsminister er den 3. og 4. maj på besøg i Schweiz.

 • Karen Ellemann besøger Warszawa og Berlin
  24.04.2017

  På én og samme dag besøger fungerende sundhedsminister Karen Ellemann både den polske og den tyske hovedstad. Med sig har hun igen alle de bedste argumenter for, hvorfor det europæiske lægemiddelagentur skal placeres i København, når Storbritannien forlader EU.

 • Danmarks udenrigsminister besøger Hannover og München
  21.04.2017

  Den danske udenrigsminister Anders Samuelsen rejser den 24. og 25. april til Hannover og München.

 • Joint Stand at Industrial Supply in Hannover
  18.04.2017

  The Consulate General of Denmark in Hamburg is again this year arranging a joint Danish stand at the world’s biggest and leading industry trade fair for subcontractors Industrial Supply on the 24-28 of April

 • Undervisningsministeren er på studietur med erhvervsuddannelserne Nyhed
  03.04.2017

  Merete Riisager, undervisningsminister, er i disse dage sammen med en række repræsentanter for centrale partnere inden for det danske erhvervsuddannelsesområde på studietur til Østrig og Schweiz. Her skal de hente inspiration til, hvordan erhvervsuddannelserne kan fortsætte udvikling, som blev sat i gang med reformen fra 2015.

 • De tyske håndværkere går digitalt
  22.03.2017

  Den tyske håndværkerbranchen viser en stigende interesse for digitale teknologier og kan se fordelene i at digitalisere sin virksomhed. Til trods for den voksende interesse for digitalisering blandt tyske håndværkere er det dog langt fra alle, som benytter sig af de digitale muligheder. Den tyske håndværkerbranchen har brug for rådgivning og hjælp med den digitale omvæltning, og her er der muligheder at hente for danske virksomheder.

 • Digital Denmark på scenen på førende elektronikkonference, CeBIT
  21.03.2017

  Som manden bag også den seneste digitaliseringsstrategi præsenterede Lars Frelle-Petersen, direktør for Digitaliseringsstyrelsen, mandag historien om digitaliseringen af den offentlige sektor i Danmark på den globalt førende elektronikmesse CeBIT i Hannover.  Oplægget fandt sted i Public Sector Parc, blandt udstillinger fra det tyske Indenrigsministerium, IT-planlægningsrådet med en lille stand for hver delstat, og tyske virksomheder, der leverer IT til den offentlige sektor.

 • Fra antikrigsroman til børnebog: Danske forfattere på Leipziger bogmesse
  21.03.2017

  Fra Carsten Jensens omdiskuterede antikrigsroman om Afghanistan over en historisk krimi med Athen som skueplads til en bog for de mindste om at gå foråret i møde. Fem danske forfattere er i år med på den store bogmesse i Leipzig. Sammen repræsenterer de den store mangfoldighed af dansk litteratur, som i dag oversættes til tysk.

 • Lilleholt på eksportfremstød i Tyskland
  20.03.2017

  Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) er i morgen på eksportfremstød i Berlin for at understøtte og udbygge det dansk-tyske energisamarbejde. Fokus er på fjernvarme, energieffektivisering og havvindmøller.

rss alt text
Vis filtreringsmuligheder
Filter

PERIODE

Fra
Til
FRITEKST