Spring til indhold
Abonnér

Nyheder fra Eksportrådet i Tyskland 

 • De tyske håndværkere går digitalt
  22.03.2017

  Den tyske håndværkerbranchen viser en stigende interesse for digitale teknologier og kan se fordelene i at digitalisere sin virksomhed. Til trods for den voksende interesse for digitalisering blandt tyske håndværkere er det dog langt fra alle, som benytter sig af de digitale muligheder. Den tyske håndværkerbranchen har brug for rådgivning og hjælp med den digitale omvæltning, og her er der muligheder at hente for danske virksomheder.

 • Digital Denmark på scenen på førende elektronikkonference, CeBIT
  21.03.2017

  Som manden bag også den seneste digitaliseringsstrategi præsenterede Lars Frelle-Petersen, direktør for Digitaliseringsstyrelsen, mandag historien om digitaliseringen af den offentlige sektor i Danmark på den globalt førende elektronikmesse CeBIT i Hannover.  Oplægget fandt sted i Public Sector Parc, blandt udstillinger fra det tyske Indenrigsministerium, IT-planlægningsrådet med en lille stand for hver delstat, og tyske virksomheder, der leverer IT til den offentlige sektor.

 • Fra antikrigsroman til børnebog: Danske forfattere på Leipziger bogmesse
  21.03.2017

  Fra Carsten Jensens omdiskuterede antikrigsroman om Afghanistan over en historisk krimi med Athen som skueplads til en bog for de mindste om at gå foråret i møde. Fem danske forfattere er i år med på den store bogmesse i Leipzig. Sammen repræsenterer de den store mangfoldighed af dansk litteratur, som i dag oversættes til tysk.

 • Lilleholt på eksportfremstød i Tyskland
  20.03.2017

  Energi-, forsynings- og klimaminister Lars Chr. Lilleholt (V) er i morgen på eksportfremstød i Berlin for at understøtte og udbygge det dansk-tyske energisamarbejde. Fokus er på fjernvarme, energieffektivisering og havvindmøller.

 • Økonomisk kvartalsbrev Q4-2016
  13.03.2017

  Den tyske økonomi viser fortsat stabil økonomisk vækst og en gunstig udvikling på arbejdsmarkedet. Dette viser den nyeste udgave af Ambassadens økonomiske kvartalsbrev.

 • Femern A/S afleverer svar i Tyskland
  15.02.2017

  Femern A/S har i dag afleveret svar på de 12.600 indsigelser, der blev rejst i forbindelse med den anden høring af Femern-tunnelen i Tyskland.

 • Turen går til Altenpflege - Tysklands førende messe inden for ældrepleje
  14.02.2017

  Messen Altenpflege finder sted i Nürnberg i dagene 25. – 27. april. I år vil der være mere end 500 udstillere inden for emnerne rum og teknik, køkken og ernæring, tekstil og hygiejne, it og management og uddannelse og erhverv – alt sammen relateret til ældrepleje. Messen er en enestående mulighed for danske interessenter i at indgå i netværksskabelse og dialog om fremtidens ældreplejeløsninger.

 • De nordiske filmmusikdage hos de nordiske ambassader
  06.02.2017

  Mød de nordiske komponister, deres musik og deres historie mandag den 13. februar fra klokken 14-19 hos de nordiske ambassader

 • Valg til de grønlandske kommunalbestyrelser og menighedsrepræsentationer
  17.01.2017

  Der afholdes valg til de grønlandske kommunalbestyrelser og menighedsrepræsentationer tirsdag den 4. april 2017.

 • Den tyske regering vil vide mere om den danske Tysklandsstrategi og mindretalspolitik
  13.12.2016

  Besøget er formidlet af og tilrettelagt af det danske mindretals kulturorganisation Sydslesvigsk Forenings informationskontor på Christiansborg, hvorfor både det danske mindretal i Sydslesvig og det tyske mindretal i Sønderjylland er involveret i programmet.

rss alt text
Vis filtreringsmuligheder
Filter

PERIODE

Fra
Til
FRITEKST