Spring til indhold

Fødevareklubben

Som medlem af Fødevareklubben deltager din virksomhed i et fælles informativt forum bestående af ambassaden og danske fødevarevirksomheder, der eksporterer til Tyskland eller planlægger at opstarte eksport.

Fødevareklubbens medlemmer udveksler blandt andet erfaringer på halvårlige fællesmøder og arbejder fælles om at styrke kontaktetablering til tyske virksomheder. Eksempler på kontaktetablering er matchmaking-events mellem danske og tyske handelsvirksomheder.

Dine fordele ved medlemskabet er:

  • Netværk og videndeling
  • Eksklusivitet og prioritering mhp. rådgivning
  • Leje af lokaler i Berlin, Hamborg, München til favorable priser
  • Mulighed for at synliggøre dine produkter ved Eksportrådets og ambassadens Public Diplomacy aktiviteter i Tyskland
  • Deltagelse i to forretningsture hhv. fødevareevents til Tyskland om året
  • Synlighed på ambassadens B2C hjemmeside og derved synliggørelse ifbm. forskellige ambassade-events i hele Tyskland.

Fødevareklubbens seneste studietur gik til Hessen/Frankfurter Großraum i uge 19

Den 09.-10. maj gik turen med Ambassadens Fødevareklub til det sydlige Hessen, hvor 15 danske fødevarevirksomheder besøgte og havde individuelle samtaler med de ansvarlige medarbejdere for indkøbscentralen for hhv. detailkæden REWE Mitte i Rosbach samt for foodserviceaktøren Transgourmet Deutschland i Riedstadt. Turen bød ligeledes på 2 butiksbesøg, hvor gruppen bl.a. besøgte og havde rundgang i Cash&Carry filialen Selgros i Eschborn samt i det store og flotte REWE Center på knap ca. 8000 m2 i Egelsbach. Under besøgsturen og middagen blev der desuden netværket med de øvrige danske virksomheder.

Formålet med fødevareklubbens halvårlige studieture er at give virksomhederne konkret markedsviden med hjem, samt at skabe kontakt til potentielle nye samarbejdspartnere, hvorfor de planlagte matchmaking sessions med relevante indkøbere altid er en vigtig del for de deltagende virksomheder.

Ønsker du at vide mere om Ambassadens Fødevareklub og et medlemskab, så ring eller skriv gerne til Tanja Asmussen eller Helle Lund.

Ring eller skriv også gerne ved spørgsmål.

 

For yderligere oplysninger venligst kontakt:

 

 

Tanja Asmussen
Eksportrådgiver
Telefon (direkte)
+49 30 50 50 22 07
E-mail: tanasm@um.dk


 

Helle Lund
Eksportrådgiver
Telefon (direkte)
+49 40 41 40 05 34
E-mail: hellun@um.dk