Spring til indhold

E-handel i Tyskland

Overvejer I at starte en webshop i Tyskland? Måske I allerede har erfaring med e-handel i Danmark, men har fået appetit på at prøve kræfter med markedet syd for grænsen?

""

I denne forbindelse kan rapporten om ”E-handel i Tyskland” hjælpe jeres virksomhed med at få afklaret hvilke regler og markedsforhold, man skal være opmærksom på ved salg over internettet til det tyske marked.

Rapportens formål er at hjælpe danske virksomheder med at danne sig et overordnet indblik i internettet som marked i Tyskland og give svar på nogle af de utallige spørgsmål, som kan opstå, når man vil åbne en tysk webshop. Det kan f.eks. være spørgsmål vedr. betalingsmuligheder, trustmarks, retur- og fortrydelsesregler, krav til emballage etc.

Rapporten baserer på generel information om det tyske e-handelsmarked, mens forholdene for den enkelte virksomhed vil variere efter branche, ressourcer, international erfaring, ambitionsniveau mm. Skulle der være et emne, hvor rapporten ikke er fyldestgørende nok og som jeres virksomhed ønsker uddybet yderligere, skal I være meget velkomne til at kontakte os for individuel rådgivning.

Rapporten indeholder information om følgende hovedområder:

  • Derfor skal du sælge i Tyskland
  • Hvad forventer en tysk kunde? 
  • Online markedsføring
  • Sociale medier
  • Markedspladser
  • Logistik i Tyskland
  • Jura
  • Sprog og kultur

En mere udførlig indholdsfortegnelse kan downloades i højre spalte. Vejledningen er senest opdateret i marts 2018 og fremsendes i PDF-format.

Rapporten koster DKK 750,- ved henvendelse til:

Danmarks Generalkonsulat
Glockengießerwall 2
20095 Hamburg
E-mail: hamgkl@um.dk 
Telefon: +49 40 41 40 05 0
Telefax: +49 40 41 40 05 57

For bestilling og yderligere informationer kontakt:

 

Martine Gram Barbry, Generalkonsul
Tlf.: +49 (0) 40 41 40 05 28
E-mail: magram@um.dk

Danmarks Generalkonsulat
Glockengießerwall 2
20095 Hamburg

E-mail: hamgkl@um.dk
Telefon: +49 40 41 40 05 0
Telefax: +49 40 41 40 05 57

 

For download af indholdsfortegnelse klik her (pdf-fil)