Spring til indhold

Factbook Care: Rapport om den tyske sundheds- og ældresektor

The Trade Council i Tyskland har publiceret Factbook Care - en dybdegående rapport om Tysklands hastigt voksende sundheds- og ældreplejesektor.

                                           ""

 

Det tyske marked for ældrepleje vokser og står over for betydelige investeringer frem mod 2030. Danske aktører kan få del i udviklingen, men det kræver indgående viden om den tyske sundhedssektor.

The Trade Council har publiceret ”Factbook Care”, som er en unik samling af informationer, tips og gode råd til, hvordan danske aktører kan få del i udviklingen på sundheds- og plejeområdet i Tyskland, skrevet af en tysk ekspert på området.

I hvilken retning bevæger sig de forskellige former for løsninger til fremtidens alderdomsboliger, og i hvor høj grad spiller den højteknologiske udvikling en rolle? Hvilke muligheder og risici vil der være for danske industrivirksomheder, serviceudbydere og investorer? Disse og flere spørgsmål besvares i Factbook Care.

Bogen henvender sig især til virksomheder samt offentlige aktører og danner et godt grundlag for strategiske beslutninger.


Pris: 1.500 DKK.

Køb Factbook Care ved at sende en e-mail til: mucgkl@um.dk

Kontakt os direkte for at drøfte  dine muligheder i Tyskland!

 

The Trade Council/Det Kgl. Danske Konsulat München
Judith Niehaus, Rådgiver
E-mail: judnie@um.dk
Tlf.: 0049 89 54 58 54 13

 

Vi holder dig løbende informeret via følgende kanaler:

 

 Linkedin 

 

 

Twitter