Spring til indhold

Dansk fællesstand på Internationale Grüne Woche (IGW) i Berlin fra 19.- 28. januar 2018.

Titel
Dansk fællesstand på Internationale Grüne Woche (IGW) i Berlin fra 19.- 28. januar 2018.
Kategori
Eksportfremstød, Exhibition
Sted
Berlin, Tyskland
Ansvarlig
Tanja Asmussen, tanasm@um.dk, +49 30 5050 2105
Startdato
19.01.2018
Slutdato
28.01.2018
Marked
Tyskland
Sektor
Fødevarer og landbrug

Den danske fællesstand arrangeres igen af New Nordica ApS med understøttelse af ambassaden i Berlin. Efter succesen i år er standen vokset og får igen i 2018, med en central placering i en af messens tophaller, meget mere synlighed.

Selve invitationen til din deltagelse samt diverse tegninger finder du via dette link.

IGW er verdens største fødevareforbrugermesse med ca. 400.000 besøgende. Heraf er ca. 85.000 professionelle besøgende, hvoraf 45.000 er i fødevarebranchen som grossister, forhandlere eller indkøbere. IGW er en verden af muligheder, men mest af alt en central indgang til det store tyske fødevaremarked. Læs mere om selve messen her.

Ønsker du at prøve kræfter med det tyske marked, kan IGW være et godt alternativ og udstillingsvindue til de traditionelle store B2B messer. Forbrugerne kan derigennem tages med på råd og kan teste smag og udseende, og herved få viden om danske produkter og virksomheder.

IGW er en unik messe med sin kombination af B2B og B2C. Dette betyder, at det er tilladt at sælge sine produkter på standen direkte til de 400.000 besøgende. Erfaringerne fra IGW 2017 viser, at købelysten og nysgerrigheden er stor. Derfor er IGW både for danske fødevarer, som allerede er på det tyske marked men også for nye fødevareprodukter et oplagt sted at være!

Du vil gennem din deltagelse og din fysiske synlighed i fremstødet også få mulighed for et års synlighed på ambassadens B2C-internetplatform: www.daenischessen.com. Læs mere om betingelserne for Daenischessen her.

Ambassaden kan varmt anbefale jer at blive en del af dette synligheds- og eksportfremmeinitiativ. Sammen kan vi skabe en stærk markering af Danmark og danske fødevarer over for den tyske forbruger.

Rabat på tidlig tilmelding inden 30/9.

Hvis du har interesse i at høre mere om produktet eller har spørgsmål hertil er du velkommen til at kontakte New Nordica ApS/Niels Nørskov (mobil: +45 3011 6792, Mail: niels@newnordica.dk) direkte.