Spring til indhold

Dansk fællesstand på Blechexpo 2017

Titel
Dansk fællesstand på Blechexpo 2017
Kategori
Eksportfremstød, Messe i udlandet
Sted
Stuttgart Messe
Ansvarlig
Jan Larsen +49 40 41 40 05 29, janlar@um.dk; Knud Hareskov, +45 20 25 32 77, knud.hareskov@cfu.as
Startdato
07.11.2017
Slutdato
10.11.2017
Marked
Tyskland
Sektor
Maskiner og underleverancer

Vær med når Danmarks Generalkonsulat i Hamborg og Center for Underleverandører sammen arrangerer en dansk fællesstand på Blechexpo i Stuttgart fra 7.-10. november 2017.

Blechexpo er verdens eneste messe med fokus på de komplementære teknologier; pladebearbejdning og sammenføjningsteknik. Alle de relevante processer lige fra koldbearbejdende pladeteknik og de dertilhørende termiske eller mekaniske skære-, sammenføjnings- og forbindelsesteknikker samt de relevante teknologier, anlæg, værktøjer, maskiner og software fremvises på messen. De besøgende på messen er en bred vifte af fagfolk fra alle fagområder inden for blik.

Som udstiller på fællesstanden har du mulighed for at koncentrere dig om at generere nye leads, da Generalkonsulatet i Hamborg og CFU tager sig af det praktiske omkring deltagelsen. Vi står bl.a. for opbygning og nedtagning af standen og vil sørge for, at der er drikkevarer samt snacks til rådighed både til udstillerne og kunder. Derudover er det muligt at få sproglig assistance af Generalkonsulatets medarbejdere, som vil være tilstede under hele messen. I kraft af standens størrelse vil standen tiltrække mere opmærksomhed fra besøgende, og give gode netværksmuligheder med medudstillere og potentielle kunder/samarbejdspartnere. Generalkonsulatet arrangerer et udstillermøde inden messen, hvor diverse praktiske informationer vil blive gennemgået.

Læs mere om den danske fællesstand og tilmelding her eller kontakt:

Danmarks Generalkonsulat i Hamborg   
Jan Larsen, industrispecialist   
Tlf.: +49 40 41 40 05 29
E-mail: janlar@um.dk

Eller

Center for Underleverandører ApS
Knud Hareskov
+45 20 25 32 77
E-mail: knud.hareskov@cfu.as