Spring til indhold

Dansk-tysk energidialog „Efficiency First“ – bygninger, industri og varmeinfrastruktur

Titel
Dansk-tysk energidialog „Efficiency First“ – bygninger, industri og varmeinfrastruktur
Kategori
Konference
Sted
De Nordiske Ambassaders Felleshus, Rauchstraße 1, 10787 Berlin
Ansvarlig
Henning Schlaikjer-Petersen, heschl@um.dk
Startdato
07.11.2017
Slutdato
07.11.2017
Start Time
13:00
Marked
Tyskland
Sektor
Energi og miljø

Danmark og Tyskland er foregangslande inden for grøn omstilling. Begge lande er en del af klimaaftalen fra Paris og har dermed forpligtet sig til mere effektiv udnyttelse af varme og strøm i bygninger og i industrien såvel som udbygning af en mere effektiv energiinfrastruktur.

Hvilke udfordringer står vi overfor, og hvad kan vi lære af hinanden? Hvordan får Danmark og Tyskland tænkt energieffektivitet ind i bygninger, industri og varmeinfrastruktur? Hvilke koncepter bliver udviklet, og hvordan virker de?

Danmarks Ambassade, Berlin og Deutsche Unternehmensinitiative Energieeffizienz (DENEFF) inviterer til en diskussion af ovenstående spørgsmål og mange flere på konferencen ”Dansk-tysk energieffektivitetsdialog” med fokus på ”Efficiency first” inden for bygninger, industri og varmeinfrastruktur.

Danskere og tyskere fra politik, organisationer, forbund, institutter, videnskab og erhvervslivet præsenterer og diskuterer deres fund inden for området.

Sammen vil vi dele og diskutere tiltag inden for energieffektivitet i henholdsvis Danmark og Tyskland. Konferencesprogene er tysk og engelsk. Et udførligt program følger senere.

Tilmelding via e-mail til energy@daenemark.org med overskriften ”Energieffektivitet”.

Efter konferencen inviterer Danmarks Ambassade til reception.

Vi ser frem til en udbytterig dansk-tysk dialog og glæder os til at se jer.

Ved spørgsmål bedes I kontakte Henning Schlaikjer-Petersen, heschl@um.dk eller Mie Meulengracht Christensen, miemec@um.dk